2024.03.29. - Auguszta

Lindsay Lohan ismét börtönbe került

Lindsay Lohan ismét börtönbe került, miután az amerikai színésznõ ügyét tárgyaló Beverly Hills-i bíró elutasította, hogy óvadék ellenében szabadlábra kerüljön.
Elden Fox bíró döntése értelmében a színésznõnek az 2010 október 22-re tervezett meghallgatásig biztosan börtönben kell maradnia. Ekkor dõl el, hogy a hollywoodi sztár megszegte-e a próbaidõhöz kötött feltételeket.

Lohan augusztus végén szigorú feltételekkel szabadult a börtönbõl és a rehabilitációról: 2010 november 1-ig pszichoterápián kell részt vennie, alkohol- és drogtanácsadásra kell járnia, illetve hetente több alkalommal szúrópróbaszerû alkohol- és kábítószerteszten kell megjelennie.

A filmcsillagot korábban ittas vezetés és kábítószer-fogyasztás miatt bûnösnek találták, ám próbaidõre bocsátották. Miután megszegte annak rendelkezéseit, júliusban háromhavi börtönre és háromhavi bentlakásos rehabilitációra ítélték. Lohan végül csak 14 napot töltött a rács mögött, majd 23 napra beköltözött a rehabilitációra. Egy múlt heti Twitter-bejegyzésben azonban õ maga is elismerte, hogy megbukott legutóbbi alkohol- és drogtesztjén.