2024.03.29. - Auguszta

Megdobta a Glee nézettségét Britney Spears vendégjátéka

Magasba tornászta a Glee - Sztárok leszünk! címû musicalsorozat nézettségét Britney Spears vendégszereplése.
Több mint 13 millió nézõt ültetett a képernyõk elé a popsztár feltûnése - jelentette be a sorozatot sugárzó Fox televízió hozzátéve, hogy ezzel a széria történetének második legnézettebb része lett.

A kritikusok ugyanakkor kissé csalódottan keltek fel a tévéfotelbõl: az Entertainment Weekly szakírója is arra panaszkodott, hogy többet várt volna.

A mûsorba, amely az énekesnõ fénykorára koncentrált, Spears öt legnépszerûbb slágerét válogatták be és maga az énekesnõ is kapott egy kis szerepet.

"Imádtam! Annyira köszönöm, hogy ott lehettem" - hálálkodott Twitter-bejegyzésében a 28 éves sztár, aki több szereplõnek is gratulált.

A Glee - Sztárok leszünk! egy középiskolai kórus életérõl szóló zenés vígjáték, amelyben ismert popszámok, Broadway-musicalek dalai és hip-hop nóták is felcsendülnek. Korábban zenéjükön keresztül Madonnát és Lady Gagát szintén megidézték, de a sztárok nem jelentek meg a mûsorban.

Spears karrierje három éve súlyos magánéleti válsága miatt megbicsaklott, s bár azóta sikerült visszatérnie a popzene élvonalába, korábbi népszerûségét nem tudta visszahódítani.