2024.03.29. - Auguszta

Amnéziás lett - nem tudta kihez megy férjhez

Egy órával az esküvõi ceremónia elõtt elájult egy brit menyasszony. Amikor magához tért, nem emlékezett semmire sem, így egy vadidegen férfinak mondta ki a boldogító igent.
Katie Spinks 2002 óta szenved egy furcsa betegségben. Olykor epilepsziás rohamok jönnek rá és olykor órákig nem emlékszik semmire és senkire. Így volt ez a 2007-ben saját esküvõjén is.

A brit nõ lelkesen készült a ceremóniára, majd egy órával a boldogító igen kimondása elõtt egyszer csak elájult. Amikor magához tért, nem igazán értette, hogy miért van fehér ruhában. Az apja világosította fel.

- Ma férjhez mész, drágám! – magyarázta Katie-nek Tony. – Mike nagyon jó fiú, évek óta jegyesek vagytok és van két gyermeketek is – mondta a papa.

Annak ellenére, hogy semmire sem emlékezett, Katie oltár elé állt.

- Vadidegen férfinak fogadtam örök hûséget. Csak az esküvõ után pár órával tért vissza az emlékezetem – mesélte Katie. – Attól félek, hogy egyszer eljön az a pillanat, amikor véglegesen, mindent elfelejtek – tette hozzá a kétgyermekes anyuka, annak ellenére, hogy szed gyógyszert, ami elvileg csökkenti a rohamok számát.