2024.04.19. - Emma

Nemiszervet tetovált barátja hátára bosszúból

Vádat emeltek Ausztráliában egy 21 éves férfi ellen, mert az ügyészség szerint egy méretes péniszt és sértõ szöveget tetovált barátja hátára.
A bejelenés szerint a gyanúsított engedéllyel nem rendelkezõ, amatõr tetováló, aki fertõtlenítés nélkül végezte tevékenységét, ezzel pedig veszélyeztette a közegészségügyet, és ezért szintén vádat emeltek ellene.

A rendõrség szerint az áldozat látogatta meg otthonában a vádlottat, és arról kezdtek beszélgetni, hogy jól mutatna rajta is egy tetoválás. A 25 éves barátot elõször nem érdekelte a dolog, de aztán hagyta magát rábeszélni, végül azt kérte, hogy egy jin-jang ábrát és néhány sárkányt tetováljon a hátára a vádlott.

Az amatõr tetováló azonban mást készített, mert az eddigi vizsgálat szerint bosszút akart állni egy korábbi vitájuk miatt. Miután elkészült a munkával, nem volt hajlandó tükröt adni, sõt kidobta otthonából az áldozatot. A férfi barátnõje volt az elsõ, aki meglátta, hogy egy 40 centis pénisz van a hátán, ráadásul egy sértõ szöveggel a nemiségérõl. Az áldozat ezután tett feljelentést.