2024.04.20. - Tivadar

Zalatnay újabb rendõrségi ügye

Az énekesnõ értetlenül áll a történtek elõtt, szerinte csupán rosszakarói újabb ámokfutásáról van szó.
Mint arról korábban beszámoltunk, Zalatnay Sarolta ellen büntetõeljárás indult, zavaros adóügyei miatt. A feljelentõk arra alapozzák vádjaikat, hogy olyan papírokra bukkantak a végrehajtás alatt, amelyek bizonyítják: miközben Cini arról panaszkodik, hogy nincs semmilyen bevétele, más cégeken keresztül folynak be hozzá pénzek. Nem számláz, õ csak a végállomása a gázsinak, így viszont adócsalást követ el.

Az énekesnõ az RTL Klub Reggelijében elmondta, nincsenek vállalkozásai, jelenleg egy cégnél dolgozik alkalmazottként rendszeres havi fizetésért, fellépéseirõl szintén a cég ad számlát. Cini arra panaszkodott, hogy feljelentõi folyamatos lejárató hadjárata miatt munkái is megfogyatkoztak.

Dr. Medveczky Mihály, Cini ügyvédje elmondta, semmilyen információjuk nincs arról, hogy milyen papírokra hivatkoznak a feljelentõk, és szerinte az újabb botrány csak arra szolgál, hogy kellemetlen helyzetbe hozzák az énekesnõt. Az ügyvéd szerint teljesen alaptalan a feljelentés, ennek ellenére mindenben együtt mûködnek majd a nyomozókkal.