2024.04.20. - Tivadar

Michael Douglas pert nyert volt nejével szemben

Elutasította Michael Douglas volt feleségének keresetét egy New York-i bíró, így a színésznek nem kell fizetnie volt feleségének a Tõzsdecápák 2 - A pénz nem alszik címû filmbõl származó bevételeibõl.
Ügyvédje beszámolója szerint a rákbetegséggel küzdõ színész nagyon örült a határozatnak.

Diandra Douglas azonban nem nyugszik bele az ítéletbe, jogi képviselõje bejelentette, hogy fellebbezni fognak. Mivel a bíró úgy érvelt, hogy az ügy nem tartozik hatáskörébe, mert a válást Los Angelesben mondták ki, újabb keresetet nyújthatnak be Kalifornia államban - annak ellenére, hogy mind a színész, mind pedig volt neje New Yorkban él.

Az 52 éves ex-feleség tíz évvel a válás után egy olyan megegyezésre hivatkozik, amely állítólag részesedést garantál neki a bevételekbõl. Michael Douglas ügyvédje viszont "felfoghatatlannak" nevezte, hogy a színész volt felesége még több pénzt követel. A hírek szerint Diandra Douglas a válás után hatmillió dolláros részesedést kapott a színész filmes projektjeibõl.

Michael Douglast jelenleg a torkában lévõ rákos daganat miatt kezelik. Az Oscar-díjas mûvész még betegsége elõtt forgatta a nagy sikerû Tõzsdecápák folytatását, amelyben visszatért Gordon Gekko szerepébe.