2024.04.25. - Márk

Daniel Radcliffe a leggazdagabb brit fiatal

A Harry Potter filmek sztárja végzett a 30 év alatti brit milliomosok toplistájának élén. A fiatal színész becsült vagyona körülbelül 46 millió font, amihez az utolsó két filmmel még körülbelül 25 milliót csap hozzá. De már így is 15 millióval elõzte meg a második hely birtokosát, a 25 éves Keira Knightleyt, aki „csupán” 30 milliós vagyonnal rendelkezik jelenleg.
A Harry Potter sztároknak nem lehet okuk panaszra, hiszen a másik két fõszereplõ, Emma Watson és Rupert Grint is szép summát kap a varázslótanonckodásért, amivel a top 5-ig jutottak a listán. Nagy meglepetésre a világ egyik legtöbbet elsóhajtott nevû sztárja, a Twilight csábos vámpírja, Robert Pattinson csak ötödik lett, bár ebbõl a sorozatból is van még hátra néhány film, így biztosan hízik még az a pénztárca.

A listát készítõ Heat magazin szerkesztõje, Sam Delaney elmondta: „Manapság az emberek nagyon kíváncsiak a gazdagokra, akik nem túl népszerûek az átlag polgárok körében. De ki sajnálná a milliókat egy olyan elbûvölõ sráctól, mint Daniel Radcliffe? A lista a bizonyíték arra, hogy nem minden gazdag ember korrupt, szivarrágó, kövér alak. Egy lista olyan fiatal gazdagokkal tele, akik a pénzüket abból keresték, hogy más emberek arcára csaltak mosolyt.”