2024.04.24. - György

Letartóztatták azt a férfit, aki hosszú évek óta üldözte a Kill Bill sztárját

Uma Thurman megpróbáltatásai évekkel ezelõtt kezdõdtek, amikor ez a férfi elõször kezdte el hívogatni telefonon, és próbált a közelébe férkõzni. 2008-ra fajult odáig a dolog, hogy Uma távoltartási végzést kért ellene, amit meg is kapott.
A férfit akkor pszichiátriai kezelésre is kötelezték. Ami a jelek szerint hatástalan volt, mivel a zaklatás idén októberben újrakezdõdött. Elõször csak telefonon keresztül, majd amikor megpróbált bejutni a színésznõ otthonába, a rendõrség végre közbelépett. A férfit a lakásában fogták el, állítólag éppen Uma nevét gépelte be a Google keresõbe. Mivel azzal, hogy a közelébe ment, megsértette a végzést, amivel bûncselekményt követett el, ezért a férfi a december végi tárgyalásáig biztosan börtönben marad.

A 2008-as tárgyaláson a zaklató, Jordan azt állította, hogy azonnal felhagyott volna az ilyen viselkedéssel, ha tudja, hogy ezzel megijeszti a sztárt: „Olyanokat mondtak, hogy menjek el, de azt nem, hogy kérem, ön megijeszti Ms. Thurmant, menjen el. Bárcsak elõbb megtudtam volna, hogy félelmet okoztam annak a nõnek, akivel annyira szeretnék törõdni.”

Uma a manhattani legfelsõbb bíróságnak akkor elmondta, hogy „teljesen kiborította” a zaklató.