2024.04.19. - Emma

Ráizgultak Hannah Montana mellére

Miley Cyrus jó eséllyel lehet Lindsay Lohan utódja. Ebben a hónapban a 18 éves színésznõ mindent bedobott. Hannah Montanát nemrég bonggal a kezében láthatta a világ, most a neten keringõ fotón a barna hajú, nagy csöcsû asszisztense imitálja, ahogy nyalogatja a mellét.
2008-ban a webkamerája elõtt húzogatta a melltartóját, a színésznõ szerint valaki feltörte az e-mailjeit. Késõbb Annie Leibovitz készített az akkor még csak 16 éves Miley Cyrusról mûvészi aktot a Vanity Fair címlapjára, ami nagy botrányt kavart. Hannah Montana intim testrészeit egy lepedõ takarta el, a tengerentúli szülõk és az erkölcsös felnõttek tiltakoztak a tinédzserrrõl készült képek ellen.

Sokan akkor úgy vélték, a gonosz felnõttek vették rá minderre a szûzies-kislányos Miley Cyrust – tegyük mellé, hogy Amerikában egy ilyen fotósorozathoz a szülõk írásos engedélye is kell. A színésznõ örvendezett a képek láttán.

Ebben az évben is mindent bevetett a színésznõ, hogy kitörjön a jókislány imidzsbõl. Júliusban Britney Spearsnek öltözött, és úgy is viselkedett a Britain's Got Talent mûsorban, bár õ kamu leszbikus csókkal zárta elõadását. Az amerikai hatévesek kedvence nemrég látnokzsályát szívott bongból, most pedig megmutatta a bal melle alatti tetoválást, és megint leszbizett kicsit. A Superficial oldalon jelentek meg azok a fotók, amiken a színésznõ a nagy mellû asszisztensével bulizik, majd az ruhán keresztül nyalogatni próbálja a Disney-fruska mellét. Pár napja kolléganõje, a szintén Disneys Demi Lovatóról jelentek meg hasonló képek.