2024.04.23. - Béla

Öngyilkos akart lenni az óriásmellû nõ

Sheyla Hershey, a világ legnagyobb mellû nõje mesterséges kómában van, mert öngyilkosságot kísérelt meg.
Nem sikerült jól tavalyi operációja a brazil származású asszonynak, nyolc literes szilikonjai miatt fertõzés lépett fel, ezért ki kellett azokat venni. Sheyla Hershey azonnal depresszióba esett.

„A szilikon már nem tudott hova helyezkedni. A bõr már nem bírta a hatalmas súlyt, s emiatt lépett fel a gyulladás” – nyilatkozta a Fox Newsnak Dr. Jennifer Walden sebész. A sikertelen mûtétet Brazíliában végezték, mert az Amerikai Egyesült Államokban már átlépte a mellnagyobbítási normát. A hatalmas mellek iránti vágya miatt légzési problémái is voltak. Sheyla idén kétszer akart véget vetni az életének. Elõször Houstonban, ám a gyógyszer-túladagolási kísérlete sikertelen volt. Az egész dologban az az igazán tragikus, hogy Sheylának két gyermeke van. Problémáin terápiával akart segíteni, ám nem sikerült leküzdenie depresszióját, amelyet az okozta, hogy ki kellett venni hatalmas mellimplantátumait. „A nagy melleim nélkül csúnyának érzem magam. Nélkülük nem tudom, ki vagyok” – nyilatkozta régebben.

Most kómában van, férje nagyon csalódott és szomorú: „Az orvosok nem tudják, hogy felébred-e. Imádkozom azért, hogy minden rendben legyen”.