2024.04.23. - Béla

Másnak adta ki magát aktus közben

2011 februárában került hadbíróság elé Kenni Dinnell mérnök technikus ügye – a férfit azzal vádolják, hogy 2010 júliusában megerõszakolt egy másik tengerészt.

A hivatalos bírósági iratok szerint Dinnell egy barátja, Greg Robertson kabinjában töltötte az estét, a késõbbi áldozat és egy másik, meg nem nevezett hölgy társaságában.

Kicsivel késõbb elhatározták, hogy a bázisról bemennek Portsmouth belvárosába néhány italra – az ismeretlen hölgy idõközben hazament, így már csak hárman maradtak.
Amikor erõsen illuminált állapotban visszatértek a bázisra, az áldozat és Robertson már folyamatosan csókolóztak, végül pedig a férfi kabinjában kötöttek ki – mindhárman, bár erre a késõbbi áldozat nem emlékezett.

A hölgy és Roberts szeretkeztek, majd miután Roberts elaludt a padlón, Dinnell is bemászott az öntudatlan lány mellé az ágyba, és csókolgatni kezdte.

A hölgy késõbb azt vallotta, észre sem vette, hogy nem Roberts van mellette az ágyban, így belement a dologba – és csak késõbb, az aktus közben realizálta a tévedését. Ekkor lelökte magáról a férfit, és kiabálni kezdett, amit meghallottak a kabinon kívül, Dinnellt pedig õrizetbe vették.