2024.04.19. - Emma

Talma látogatást tett egy makói óvodában

Világbajnok motorosunkról köztudott, hogy ahogy tud, segít és szívesen vesz részt jótékonysági akciókban. Érkezett a közelmúltban egy édesapától egy felkérés, melyben árverés céljából személyes tárgyakat kért a versenyzõtõl, aki a jó ügy érdekében hezitálás nélkül ajánlotta fel a tavalyi szezon során a brnoi versenyen viselt csizmáját és kesztyûjét, valamint még néhány dedikált pólót.
Autóba pattant és személyesen is ellátogatott a makói Újvárosi Óvoda Petõfi parki óvodájába.

A kiscsoportosok készültek Talmának egy rövid mûsorral, sõt külön rajzokkal is megajándékozták õt, aki természetesen mindezt viszonozta, hisz õ sem érkezett üres kézzel. Az árverésre szánt ereklyék mellett apróbb ajándékokkal kedveskedett a gyerekeknek, többek között kulcstartó, baseball sapka, valamint a Henkel Magyarország Kft. jóvoltából minden gyerkõc kapott egy-egy Vademecum fogkrémet. Az ajándékok átadása után következett egy közös ebéd az ovisokkal, ahol a menü gulyásleves és tejberizs volt. A mozgalmas délelõtt és a finom ebéd után az ovisok lefeküdtek pihenni, míg Talmácsi Gábor kiosztott még néhány autogramot, majd autóba ült és Budapest felé vette az irányt.

Talmácsi Gábor:

Örülök, hogy én is hozzájárulhattam egy ilyen nemes ügyhöz. Nagyon jó érzés volt ismét megtapasztalni az emberek szeretetét, kedvességét és ezúton is köszönöm Hepp Attiláné óvodavezetõ és Harangozó Attila szervezõ vendégszeretetét, akik minden részletre odafigyeltek. A gyerekek nagyon ügyesek voltak, jó volt kicsit újra gyereknek lenni. Remélem, hogy az árverés eredményes és jövedelmezõ lesz majd az óvoda számára és sikerül megvalósítaniuk a kitûzött terveket a befolyt összegbõl.