rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • 30 évig volt a halott magzat a nõ hasában

 • Share on Tumblr

  Az 59 éves asszony évtizedeken keresztül panaszkodott, hogy fáj a hasa, de csak most jutott megfelelõ orvosi ellátáshoz.

  loading...

  A Santo Domingo-i Luis Eduardo Aybar kórház nõgyógyász fõorvosa szerint a hölgynek fogalma sem volt róla, hogy panaszait egy több mint másfél kilós, megkövesedett magzat okozza. Az asszony rendkívül szegény körülmények között él, és egészen addig nem részesülhetett megfelelõ orvosi ellátásban, amíg egyre növekvõ fájdalmai miatt be nem került a kórházba.

  Az elõzetes kivizsgálás után az orvosok rájöttek, hogy a nõ majd’ harminc évvel ezelõtt teherbe esett, a magzat azonban a terhesség tüneteinek jelentkezése elõtt elhalt, és egészen idáig bent maradt a testében. Az asszonyt végül megmûtötték, és sikeresen eltávolították belõle az 1,73 kilós, megkövesedett magzatot. Az orvosok szerint a hölgy várhatóan teljesen felépül majd.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Szegény SP-t megint bántják!

  Éder Krisztián egyik koncertjét három fiatal zavarta meg, akik a háttérbõl félre nem érthetõ dolgokat mutogattak neki...

 • Porszívózás közben akart vele közösülni - megölte a férjét

  Letartóztatták azt az ukrán nõt, aki megölte férjét, aki porszívózás közben szexelt volna párjával, írja a Libertatea napilap az app.com site-ra hivatkozva.

 • Horror költözik a vécékbe Japánban!

  Horror költözik a vécékbe Japánban: 9 fejezetes rémnovellát nyomtat egy toalettpapír-gyártó cég a termékeire.

  A vécék Japánban amúgyis félelmetes helyek, a hiedelem szerint ugyanis ott tanyáznak a kísértetek. Ennek oka, hogy általában az otthonok hagyományosan legsötétebb zuga volt az árnyékszék.

 • Újabb gyanúsítottak a VII. kerületi ingatlanügyben

  Tíz újabb gyanúsítottat hallgatott ki júliusban a Központi Nyomozó Fõügyészség a VII. kerületi ingatlanügyben - közölte a fõügyészség vezetõje szerdán az MTI-vel.

  Kiderült az is, hogy Hunvald György polgármestert már fontosabb ügyekben intézkedõ hivatalos személy által kötelességszegéssel, üzletszerûen, folytatólagosan elkövetett vesztegetéssel is gyanúsítják.

 • Négyfülû macska Nagy-Britanniában

  Két éve fogadta be egy brit házaspár Chicagóban járva a négyfülû macskát, amit egy bártulajdonos próbált rátukmálni vendégeire. Egy chicagói bárban találtak rá a négyfülû cicára a gazdái. A bár tulajdonosa a betérõ vendégeknek kínálta a nemrég született kismacskákat.

  A 66 éves Valerie és férje Ted elõször nem akartak újabb háziállatot, miután nemrég vesztették el kedvencüket, de amikor a négyfülû teremtmény felkapaszkodott Ted vállára és elszunyókált, nem tudták otthagyni a nyolchónapos kölyökmacskát, akit végül Yodának neveztek el a Csillagok háborúja szereplõje után.

 • Csapó Gábor vizilabdázó 58. születésnapját ünnepli

  58 éves Csapó Gábor vízilabdázó, aki könyvet írt szerelmeirõl, de az igaziak nem is szerepelnek benne.

  Csapó Gábor azon egykori kiváló sportolók közé tartozik, aki kedvelt közremûködõje a beszélgetõs mûsoroknak és tévéshow-knak, egyrészt mert úgymond "nagy dumás", másrészt van is mirõl mesélnie.

  A sportmûsorokban órákig sorolhatná világraszóló sikereit: Európa- és világbajnoki gyõzelem, és mindezek betetõzéseként az 1976-os montreali olimpia aranyérme.

 • Lánya szeme láttára gázolták halálra az apát

  Saját életével fizetett egy hõs apuka, hogy megmentse 11 éves kislányát. Egy õrült autós gázolta el õket, ám az apának még volt annyi lélekjelenléte, hogy az autó elõl ellökje kislányát. Az elkövetõt még mindig keresik.

 • Menyasszony lett Scarlett Johanson

  Menyasszony lett Scarlett JohansonScarlett Johanssont eljegyezte barátja, Romain Dauriac. A lánykérést a színésznő sajtósa meg is erősítette a médiának. „Megerősíthetem, hogy Scarlett és Romain eljegyezték egymást. Az esküvő időpontjáról még nem született döntés.” Scarlett és a francia újságíró barátja 2012 novemberében jött össze. A pletykák szerint már februárban megvolt a kézfogó, de akkor még mindketten tagadták a hírt. Ha kitartanak, ez lesz a második házassága Johanssonnak, aki korábban, 2008 és 2010 között Ryan Reynolds felesége volt.

 • Bombariadó a szegedi bíróságon!

  Közveszéllyel fenyegetés vétsége miatt indult büntetõeljárás egy férfi ellen, aki hétfõ délelõtt a rendõrség központi számán bejelentette, hogy felrobbantja a bíróság épületét Szegeden.

 • Kidobta a szemétbe 2,4 milliárdot érõ lottóját

  Kidobta a szemétbe 9 millió eurót - 2,4 milliárd forintot - érõ lottószelvényét egy férfi Spanyolországban, de szerencsésen "visszakukázta".

 • Emma Stone visszatérne eredeti nevéhez

  Emma Stone visszatérne eredeti nevéhezA színésznő szívesen használná eredeti nevét, de sajnos erről már lecsúszott. Az köztudott, hogy a sztárok közül sokan nem születési nevükkel csináltak karriert, és a legtöbben örülnek is neki, hogy jobb csengésűre válthattak. Azonban Emma Stone rájött, hogy szüleitől kapott nevét jobban szereti, így ismét változtatna. A Kaliforniai álomban nyújtott alakításáért Golden Globe-ot nyert Emma Stone, eredetileg Emily Jean Stone-ként lett anyakönyvezve, ami valóban jól hangzik, nem lett volna feltétlen szükség a váltásra.

 • Tévedésbõl atomtitkok a neten!

  Tévedésbõl olyan szigorúan bizalmas információk kerültek az internetre amerikai atomlétesítményekrõl, amelyek szakértõk szerint hasznára lehetnek hasadó anyagot keresõ terroristáknak - írta a The New York Times.

  Hétfõn egy 266 oldalas jelentés volt olvasható a washingtoni kormány nyomtatási hivatalának weboldalán.

 • Megtalálták a rák valódi okát

  Megtalálták a rák valódi okátLenyűgöző felfedezés a rák valódi okáról: meggyógyulhat a beteg, ha megérti betegsége okát Dr. Hamer a 70-es években a müncheni onkológiai klinikavezető orvosa volt, ahol többi kollégájával együtt a daganatos betegeket a hagyományos módon kezelte, mely többé-kevésbé eredményesnek bizonyult. 1978-ban dr. Hamer élete radikálisan megváltozott, mikor tudomást szerzett 19 éves fia haláláról (meglőtték). Nem sokkal fia halála után felesége is távozott az élők sorából. És mindezen szörnyű eseményeket tetézte a felfedezése, miszerint heredaganata van.

 • A Holland-alagútban szülte meg gyermekét egy nõ

  A New Yorkot New Jerseyvel összekötõ Holland-alagútban szülte meg gyerekét egy nõ férje és a kikötõi hatóság két munkatársának segítségével.

 • Két páncélszekrényt is magával vitt a tolvaj Tiszafüreden!

  Két páncélszekrényt is magával vitt az a tolvaj, aki betört egy céghez Tiszafüreden. Az ablakot befeszítõ ismeretlen elkövetõ a szomszédos telekrõl egy létrán mászott be a részvénytársaság igazgatói irodájába.

 • Újra gyermeket vár a Jóban Rosszban egykori fiatal színésznõje

  Nem akartak még második babát, de ha már így alakult, Viki azt mondja, megszüli a gyermeket. A színésznõ már a negyedik hónapban van.

 • Két dal erejéig összeállt a Spice Girls

  Sokat kellett gyõzködni Victoriát, Mel B-t, Mel C-t, Gerit és Emmát, mire végül beadták a derekukat.

 • Mosógép szakította le a négyéves kisfiú karját

  A tizenegy éves bátyja betette a testrészt a fagyasztóba és öccsét pedig ágyba fektette. Csak másnap reggel vette észre az édesanya, hogy mi történt.

  Egy meghibásodott mosógéppel játszott a két németországi gyermek, amikor egy baleset következtében a kisfiú elveszette karját. A bátyja, aki hétfõre virradó hajnalban mindent látott, megfogta a kart, betette a hûtõbe, majd a négy évest az ágyába vitte. Az édesanyját nem keltette fel. Az ulmi rendõrség szerint az, hogy a fiú nem halt bele a sérülésbe, kész csoda. A fiú szerdán már nem volt életveszélyben.

 • Két éve boldog párkapcsolatban él Michael Jackson

  Michael Jackson elsõ csemetéje, Prince Michael a legnagyobb titokban két éve boldog párkapcsolatban él egy ifjú hölggyel.

 • Megdobta a Glee nézettségét Britney Spears vendégjátéka

  Magasba tornászta a Glee - Sztárok leszünk! címû musicalsorozat nézettségét Britney Spears vendégszereplése.

 • 914,44 millió euró a szlovák költségvetés hiánya

  A szlovák költségvetés hiánya az elsõ hét hónapban 914,44 millió euró volt, majdnem 45-ször nagyobb az egy évvel korábbi, euróra átszámított 20,39 milliónál, jelentették a szlovák pénzügyminisztériumban hétfõn. Az egész évi hiányterv 1,009 milliárd euró.

  Éves összehasonlításban a bevétel 6,4 százalékkal 5,799 milliárd euróra csökkent, a kiadás viszont 8 százalékkal 6,714 milliárd euróra nõtt.

 • Kerttakarítás közben az arcába robbant a földbe elásott televízió

  Abszurd szerencsétlenség ért egy 50 éves férfit Romániában: kerttakarítás közben az arcába robbant a földbe elásott televízió.

 • Ellopták Kylie Minogue bõröndjeit

  Ellopták Kylie Minogue öt bõröndjét a kolumbiai fõvárosban, ahol szombat este adott koncertet az ausztrál énekesnõ. A tolvajok egyebek közt öt számítógépet, az énekesnõ több fellépõruháját és a stáb több tagjának útlevelét vitték magukkal a bõröndökben.

  A koffereket a péntek esti próba alatt lopták el, a rendõrség szerint valószínûleg zenekari felszerelésekre szakosodott bûnözõk. A lopás ellenére a bogotai koncertet megtartották, a szervezõk 5 millió kolumbiai pezó (420 ezer Ft.) jutalmat ajánlottak fel a nyomravezetõnek.

 • A kórházban akasztják fel magukat a dolgozók

  Sorozatos tragédiák helyszíne lett egy bukaresti egészségügyi intézmény. Az Elias kórház menedzserének halála után egy nappal felakasztotta magát az intézmény adminisztrátora. Az 57 éves Mihai Robut az épület alagsorában találták meg.

 • Fehérre meszeli egy perui feltaláló az Andok csúcsait

  Hegycsúcsokat meszel fehérre a perui Andokban Eduardo Gold feltaláló és csapata, hogy ezzel is lassítsa a gleccserek pusztulását.

 • Aktmodell 11 évesen?

  Rendõrségi eljárást indítottak egy brit anya ellen, aki arra buzdította 11 éves kislányát, hogy legyen belõle aktmodell. Szépítgetésére 90 ezer forintot költött havonta, és még az is elmondta neki, hogy sok férfival ágyba kell majd bújnia, ha sikeres akar lenni. Meztelen modellt akar csinálni 11 éves lányából egy megvadult anya.

  A manchesteri Sasha Benningtonnak nyolc éves korában már mûkörme és póthaja volt, anyja, Jayne elhatározta, hogy általa valósítja meg saját, be nem teljesült álmait. Tárgyként hurcolja a kislányt egyik ügynökségrõl a másikra.

 • Nick Cave Jaguarjával sebességmérõ kamerának ütközött

  Sebességmérõ kamerának ütközött autójával Nick Cave ausztrál zenész Nagy-Britanniában.

 • Több milliós lakókocsit vásárolt nagymamájának Adele

  Több milliós lakókocsit vásárolt szeretett nagymamájának 70. születésnapjára Adele. Na nem mintha nem lenne hol laknia a nagyinak, csupán csak szeret kimozdulni olykor.

 • Az amerikaiak negyede a mobilján olvas híreket

  Az amerikaiak negyede manapság a mobilján értesül a hírekrõl - derült ki egy közvélemény-kutatásból.

 • Taylor Swift újabb áldozatra csapott le

  A fiatal ír énekes hajnal négykor, fülig érõ szájjal távozott Swift kisasszony szállodai szobájából.

loading...