rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • 30 évig volt a halott magzat a nõ hasában

 • Share on Tumblr

  Az 59 éves asszony évtizedeken keresztül panaszkodott, hogy fáj a hasa, de csak most jutott megfelelõ orvosi ellátáshoz.

  loading...

  A Santo Domingo-i Luis Eduardo Aybar kórház nõgyógyász fõorvosa szerint a hölgynek fogalma sem volt róla, hogy panaszait egy több mint másfél kilós, megkövesedett magzat okozza. Az asszony rendkívül szegény körülmények között él, és egészen addig nem részesülhetett megfelelõ orvosi ellátásban, amíg egyre növekvõ fájdalmai miatt be nem került a kórházba.

  Az elõzetes kivizsgálás után az orvosok rájöttek, hogy a nõ majd’ harminc évvel ezelõtt teherbe esett, a magzat azonban a terhesség tüneteinek jelentkezése elõtt elhalt, és egészen idáig bent maradt a testében. Az asszonyt végül megmûtötték, és sikeresen eltávolították belõle az 1,73 kilós, megkövesedett magzatot. Az orvosok szerint a hölgy várhatóan teljesen felépül majd.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Vigyázz! Dopeman baltával támad!

  A Fõvárosi Állat és Növénykertben, a sztárok gyermekeikkel együtt mutatták be a Sugarbird legújabb mesepóló kollekcióját, rajta olyan mesehõsökkel, mint Kukori és Kotkoda, Frakk, Szerénke vagy Lukrécia. Dopeman lányával a karján beszélt arról, hogy mivel töltik az idejüket.

 • Bárki licitálhat Kevin Costner-re!

  Bárki licitálhat Kevin Costnerre hamarosan, miután a színész így próbál meg segíteni annak az asszonynak a gyerekein, aki egy kanadai fesztiválon vesztette életét.

  A híresség a nemes cél érdekében egy egész estét tölt azzal, aki a legnagyobb összeget ajánlja fel.

 • Oxigénpalackkal lélegzõ, idõs férfi rabolt bankot az Egyesült Államokban!

  Oxigénpalackkal lélegzõ, idõs férfi rabolt bankot az Egyesült Államokban. A jól öltözött, 70 év feletti illetõ San Diego egy külvárosában, La Jollában tért be egy pénzintézetbe, ahol papírcetlire írva pénzt követelt, kapott, majd elszelelt. Hogy volt-e nála fegyver, nem tudni.

 • Hatvan évig jegelt levelek

  Hatvan éven át "jegelt" leveleket a Mont Blanc egy repülõszerencsétlenség okán.

 • Pingvinesküvõ egy kínai állatkertben

  Párzási idõszak lévén, az egyik kínai állatkertben azt találták ki a gondozók, hogy egy hím meg egy nõstény pingvint szertartásosan összeadnak.

  A két pápaszemes pingvin remekül festett ünnepi öltözékében, a võlegény a vörös nyakkendõben, a menyasszony pedig szintén vörös blúzban, miközben elhangzott a nászinduló.

 • Nõi szívek ezrei epekednek Katus Attiláért!

  Nõi szívek ezrei epekednek a mindig mosolygós Katus Attiláért, aki már foglalt.

  Bár a Szombat esti láz táncpróbái miatt most kevesebb ideje jut a párjára, de Ottília igyekszik alkalmazkodni.

  "Másfél éve vagyunk egy pár Ottíliával. Sokan kérdezik, mikor szeretnénk gyereket. Még nem jutott el oda a kapcsolatunk, hogy a gyerekvállalásra gondoljunk, ám bármi megtörténhet.

  Nem akarom azt érezni, hogy hajt a tatár."

 • Tripla nyolcas és kilences után tripla tízes születési dátumú gyerek

  Immár három, születési dátumával számtriplázó gyermeke van egy amerikai házaspárnak, miután 2010. 10. 10-én megszületett második lányuk.

 • Szurikáták születtek Miskolcon!

  Néhány hét alatt csaknem duplájára nõtt a Miskolci Állatkert szurikáta-állománya. A hattagú csapatban két nõstény volt, amelyek most összesen öt kölyköt nevelnek, így összesen tizenegy szurikáta él az állatkertben.

  Az elsõ három kölyök április 29-én érkezett, majd június 9-én újabb két kisragadozó született a csapatba.

 • Kerti székben repült kétszáz mérföldet

  San Francisco/Bend - Százötven darab, héliummal töltött léggömb, egy kerti szék és egy légfegyver: csak ennyire volt szüksége egy amerikai benzinkutasnak, hogy több mint háromszáz kilométert tegyen meg a levegõben.

  A 48 éves Kent Couch a székhez erõsített nagy méretû színes léggömbök segítségével emelkedett a magasba, és mintegy kétszáz mérföldet (322 kilométer) tett meg az oregoni sivatag felett kilenc óra alatt, majd biztonságban földet ért egy idahói mezõn. A légfegyverre a leereszkedéshez volt szüksége: ha csökkenteni akarta a repülési magasságot, golyót eresztett egy-egy léggömbbe.

 • A rózsáról

  A rózsárólGyönyörűséges virágunk a rózsa.

  A rózsa számos kultúrában az érzelmekkel, a szeretettel és a szerelemmel összekapcsolt virág. Nem véletlenül ezt a csodálatos virágot nevelgeti féltő gonddal a kis herceg.

  A görög mitológiában Aphroditének a Szerelem Istennőjének a vörös rózsa volt a kedvenc virága. Szapphó a virágok királynőjének nevezte.

 • Putyin Harleyre pattant

  Vlagyimir Putyin orosz miniszterelnök Harley Davidson motorjára pattant, azzal utazott a dél-ukrajnai Szevasztopolba, hogy részt vegyen a régió legnagyobb motorostalálkozóján.

 • Csúcson az ezüst!

  Az ezüst ára 2008 augusztus óta legmagasabb szintre nõtt Londonban, ahol az arany ára közelít a lélektaninak számító 1000 dollárhoz részben a dollár gyengülésére, illetve az inflációs várakozásokra.

 • Gyalogosok közé hajtott egy részeg Pécsen!

  Felhajtott a járdára, és kis híján elgázolta a gyalogosokat egy részeg autós Pécsett éppen egy sörözõ elõtt.

  Az ötvenhárom éves férfi a rosszul sikerült manõver után annyira elhagyta magát, hogy magatehetetlen állapotában csak hárman tudták kiemelni az autóból.

 • Meggyilkolták Christian Poveda dokumentumfilm-rendezõt!

  Gyilkosság áldozata lett Christian Poveda francia dokumentumfilm-rendezõ, fotóriporter Salvadorban - a férfi holttestét szerdán találták meg autójában, halálát fejlövés okozta.

  Poveda nemrég forgatott filmet a salvadori bûnbandákról. La vida loca (Õrült életek) címû filmjében az erõszakot az állandó megaláztatás és kizsákmányolás szülte gyûlöletre vezeti vissza.

 • Füvezõs lánykérés

  Egyetlen hang nélkül, viszont sok fûszállal kérte feleségül barátnõjét egy férfi az Egyesült Államokban: trágyázással és pluszlocsolással rajzoltatta ki gyeppel a lánykérõ feliratot.

 • Taxisbecsület: 4 milliót vitt vissza

  Több mint 4 millió forintnyi pénzt és ékszert talált taxijában New Yorkban egy szegény sofõr, mégis visszaszolgáltatta.

 • A metrón szülte meg kisfiát!

  A szó szoros értelmében kipottyant a kismama hasából egy baba a moszkvai metróban, de az asszonyon szerencsére harisnyanadrág volt, s mindketten jól vannak.

  A 39 éves Marina Bugajeva akkor lett rosszul, amikor a szerelvény már elhagyta az állomást, és a következõhöz közeledett. A pár perc alatt, amíg a vonat beért az Altufjevo megállóba, elment a magzatvíz, és világra pottyant egy kisfiú.

 • Két év alatt a felére csökkent a brit milliomosok száma!

  Két év alatt a felére csökkent a brit milliomosok száma a súlyos recessziót kísérõ érték- és ingatlanpiaci árfolyamveszteségek miatt.

  2006 augusztusában már 376 ezer milliomos élt Nagy-Britanniában a 2003-ra becsült 230 ezer helyett, és úgy saccolták, számuk 2010-re 760 ezerre növekszik tovább.

 • Utálják egymást az Olsen ikrek

  Ashley és Mary-Kate Olsen utálják egymást. Saját divatcégükrt a jövõben két különbözõ néven fogják futtatni, és el is költöznek egymás közelébõl, mert nagyon megromlott a viszonyuk.

  A világ szemében õk voltak a tökéletes testvérek, akik együtt lettek sikeresek, de Ashley és Mary-Kate Olsen úgy döntött: 21 év együttélés és közös üzlet után külön utakon indulnak el. A nagykorúvá vált lányok a hírek szerint az utóbbi idõben rengeteget veszekedtek, és konfliktusaikat nem beszélték meg.

 • Felgyújtotta saját magát!

  Vélhetõen felgyújtotta magát egy férfi pénteken délután a londoni parlament elõtti téren - közölte a brit rendõrség.

  A 43 éves férfi csak kisebb égési sérüléseket szenvedett, mert a téren tartózkodó békepárti tüntetõk odarohantak hozzá, leteperték a földre és eloltották a lángokat. "A jelek szerint felgyújtotta magát" - fogalmazott egy rendõrségi szóvivõ.

 • Batmanért is megadták az egymillió dollárt

  Superman után Batmanért is megadták az egymillió dollárt: ennyit fizetett ugyanis egy rajongó egy 1939-es képregénykötetért, amelyben elõször jelent meg a "bõregér".

 • Csirkével akart megölni egy kisfiút egy férfi

  Megpróbált elrabolni és megölni egy kisfiút egy férfi Nigériában, hogy a testrészeit feketemágiára használva pillanatok alatt meggazdagodjon. Az ügyészek szerint a férfi, egy csirkével vágta fejbe a kisfiút, mert úgy vélte, hogy a szárnyasnak különleges hatalma van.

 • Viharban koncertezett Avril Lavigne

  Kis híján elmosta a nyár egyik legnagyobb durranásának tartott koncertjét a Budapestre lecsapó vihar hétfõn este a PeCsa szabadtéri színpadán, ahol a világhírû Avril Lavigne-t köszönthette a közönség.

  Mivel a szervezõk számítottak a hatalmas záporra, kinyitották a fedett részt is a rajongóknak, hogy bemenekülhessenek, ha nagyobb vihar törne ki.

  Ám sokan a szitáló esõ elõl is bevonultak a zsúfolt, fülledt helyiségbe, amelynek következtében néhányan rosszul is lettek.

 • Autóbalesetett okozott Mester Tamás!!!

  Balesetet okozott a sztár: Mester Tamás a minap rosszul vett be egy kanyart, és nekiütközött egy BKV-busznak a fõvárosban - Kocsija alaposan összetört, de nem tagadja, õ volt figyelmetlen. Azt viszont elutasítja, hogy nem kért volna bocsánatot a baleset miatt várakozni kénytelen utasoktól.

  Szerencsére a baleset során senki sem sérült meg. Talán az utasok is akadt, aki inkább érdeklõdéssel, mint nagy felháborodással figyelte az eseményeket, hiszen Mester Tamás újabban a Megasztár zsûritagjaként látható minden hétvégén a képernyõn.

 • Tetemes pénzbírság a dohányzó Tintinért

  Sokba került egy török kereskedelmi csatornának a klasszikus Tintin rajzfilmsorozat bemutatása, amelyben több szereplõ is vígan füstölt: több mint hatmillió forintnak megfelelõ pénzbüntetésre ítélte a tévét a török médiahatóság a dohányzásellenes törvény megszegéséért.

 • Nem lehetnek fütyülõsök a lányok

  London - Nem lehetnek többé fütyülõsek a lányok, mármint legényekre füttyögetõk egy brit kollégiumban, mert megtiltotta nekik az intézet vezetõsége.

  A tetszésnyilvánító füttyögetés ugyan inkább a férfiakra a jellemzõ, ám a West Kent College lányai is rákaptak, amióta építkezés folyik tanintézetük mellett.

 • Nem bír magával Stohl Buci!

  Stohl András nemrég még arról vallott, mennyire bántja, hogy ittasan vezetett, és nincs olyan nap, amikor ne jutna eszébe a baleset. Ehhez képest nemrég kiderült, állítólag újra önfeledten bulizott a Tenkes kapitánya utolsó elõadása után.

 • Hopsz! Kibuggyant Eva Mendes mellbimbója - fotóval

  Eva Mendes amerikai színésznõt egy díjátadón kapták lencsevégre. Hamar kiderült, hogy a blúz alatt nem viselt melltartót.

  Eva Mendes amerikai színésznõ, aki óriásplakátokon, fehérnemûben feszítve reklámozza az egyik divatházat, egy díjátadón vett részt New Yorkban. A gyönyörû híresség azonban köldökig kigombolt blúza alá elfelejtett melltartót venni, ezért túl sokat mutatott meg magából...

 • Victoria Beckham még mindig Posh Spice-nak tartja magát

  Victoria Beckham bevallotta, hogy még mindig Posh Spice-nak tartja magát.

 • Biztosíttatni szeretné melleit Jennifer Love Hewitt

  Jennifer Love Hewitt biztosíttatni szeretné legkedvesebb testrészeit. Míg az Ügyféllista címû sorozatának második évadát reklámozta, a színésznõ elmondta, azon gondolkodik, hogy biztosítást köt a melleire.

loading...