2024.04.20. - Tivadar

Alvó gyerek mellett pornózott

Hogyan lehet megteremteni a luxuskörnyezetet egy pornófilmhez? Ha a fõszereplõje egy gazdag család nevelõnõje. Linda Lane így tett szert egy villára Seattle-ben.
A hat éves kislány - akinek gondját viselte a felnõtt tartalmakat gyártó Lane - hamar megkedvelte a nyílt, 23 éves pornóst. Egy alkalommal Kim szülei, Ben és Sonja kilenc napig voltak távol kislányuktól, Linda ekkor érezte, hogy cselekednie kell. Mihelyt a kicsi este elaludt, a stáb beköltözött a luxusvillába. Az XXX jeleneteket le is forgatták - olvasható a manna.ro oldalán.

Két hónappal a sikeres akció után Kim szüleit egy barátjuk világosította fel, hogy lakásukat pornófilm-stúdióként használták. A nevelõnõ ellen azonnal panaszt emeltek a rendõrségen. "Hihetetlen, hogy mi történt a házban, amíg elutaztunk. Nem hiszem el, hogy alkalmaztam ezt a lányt. Komolynak és nagyon csendesnek tûnt" - mesélte az apa.

A rendõrség rövid vizsgálat után szabadon bocsátotta a pornószínésznõt. John Wilson rendõrõrnagy szerint a lány "nem követett el bûncselekményt, még akkor sem, ha morálisan igencsak bûnös".