2024.04.19. - Emma

Dzsudzsák ihlette a Sugarbird kollekciót

A modell minap mutatta be új Sugarbird kollekcióját az egyik belvárosi szórakozóhelyen. A jól megszokott Linda-stílus ezúttal azonban elmaradt…
Igazán kikerekedhetett a közönség szeme a kifutón felvonultatott textilek láttán: Linda ugyanis úgy döntött, újít, és egészen szokatlan módon labdarúgáshoz kötõdõ motívumokkal díszíti ruhakölteményeit.

A meglepõ fordulat természetesen az új szerelemnek, a sztárfocista, Dzsudzsák Balázzsal való kapcsolatának köszönhetõ, akinek hatására Linda egy kicsit csajosabb, kifejezetten focis kollekciót tervezett.

„Ha valakivel összejön az ember és nagy a szerelem, akkor nyilván beletanul egy kicsit a másiknak a foglalkozásába. Most már azért meg tudom különböztetni a különbözõ mezeket, tisztában vagyok a foci szabályaival, a bajnokságokkal, meg hogy milyen csapatok vannak” – mesélte a TabuTv riporterének a focistafeleség-jelölt.

Linda egyébként maga is büszkén viseli Dzsudzsák azonosítóját, ruháján az „I love 22!” felirat díszeleg. A páros között úgy tûnik, tökéletes a harmónia, és még mindig a legmagasabb hõfokon ég a szerelem: Lindának ugyanis még arra is sikerült rávennie kedvesét, hogy együtt nézzék a Született feleségek legújabb részeit.