2024.04.25. - Márk

Brutális: Halálra szurkálták a kályhában talált csecsemõt

Több szúrt sérülést is találtak azon a kisbabán, akinek tetemét egy kunmadarasi családi ház kályhájában találták meg még kedden.
Pásztorné Kovács Ágnes, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendõr-fõkapitányság sajtóreferensének csütörtöki tájékoztatása szerint a baba élve született. A rendelkezésre álló adatok alapján a 28 éves asszony kedden a hajnali órákban, otthonában szülte meg gyermekét. Az orvosszakértõi vélemény alapján valószínû, hogy a csecsemõt megölték, testén ugyanis olyan szúrt sérüléseket találtak, amelyek a halálát okozták.

Korábban beszámoltunk arról, hogy április 19-én egy kunmadarasi családi házban holtan találtak egy csecsemõt. A rendõrség a mentõk értesítésére vonult ki a helyszínre, ahol a ház egyik szobájának kályhájában találták meg az újszülöttet. Az anyát sokkos állapotban, erõsen kivérezve szállították kórházba, ahol azonnal életmentõ mûtétet hajtottak végre rajta. Információink szerint a család négy gyermeket nevel.

Az ügyben a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendõr-fõkapitányság Bûnügyi Osztálya emberölés bûntettének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetõeljárást.