2024.04.24. - György

Levágta péniszét, majd felgyútjotta magát

Belehalt sérüléseibe egy férfi, aki levágta saját péniszét, majd felgyújtotta magát. 24 óra leforgása alatt rajta kívül kilencen akartak öngyilkosok lenni, de sikerült a kórházban megmenteni az életüket.
A Paºcani városából származó öncsonkító férfira már holtan találtak rá a lakásában. Az egyik szomszéd értesítette a tûzoltókat, miután észrevette, hogy ég a ház. A lángokban álló férfiról pillanatok alatt átterjedt a tûz a lakásra.

"Most vizsgálják, hogy pontosan mi is okozta a halál beálltát. Nem gyanakszunk gyilkosságra, de a férfit nem úgy ismerték, mint akinek pszichés gondjai lettek volna", mondta vasárnap a megyei rendõrség szóvivõje, Alina Vezeteu. A szomszédok elmondták, a fiatalember az utóbbi idõben panaszkodott arra, hogy egyedül van, de soha nem említette, hogy véget akarna vetni az életének.

24 óra leforgása alatt kilenc öngyilkost szállítottak be a Iaºi-i Szent Spiridon kórházba. A legsúlyosabb eset egy 37 éves, Deleni településrõl származó férfié, aki festéket ivott, majd megpróbálta felakasztani magát. Az eszméletlen férfira a testvére talált rá, aki azonnal kórházba vitte.