2024.03.29. - Auguszta

Rekord kedvéért akar féltonnásra hízni a nõ

A jelenleg 350 kilós Donna Simpson még 150 kilót akar felszedni, hogy övé lehessen a világ legkövérebb nõje Guiness Rekord.
Donna egyedül neveli négy éves gyermekét, aki rendszeresen segít anyjának beszerezni és elkészíteni a kísérlethez szükséges ételeket, majd meg is eteti õt.

De hogy tartja fenn magát valaki, aki egy négy éves gyerek és egy megerõsített robogó nélkül nem is tud élni? Természetesen online keres pénzt. Donna 15.000 kalóriás diétája heti 580-750 dollárba (100-140 ezer Ft) kerül. Ezt a pénzt könnyedén megkeresi az általa üzemeltetett OfficialDonnaSimpson.com weboldal segítségével. A sitenak kb. 7000 állandó elõfizetõje van, akik összesen 100.000 dollárnyi éves támogatást biztosítanak Donna evési kampányához.

A oldalon cserébe videókat és fényképeket lehet nézegetni például arról, hogy Donna pitét eszik. Minden bizonnyal sokan élvezik ezt a dolgot, hiszen a szervezet mûködik. Kivéve Donna saját szervezete. A nõ cukorbeteg, magas vérnyomástól és egyéb szívbetegségektõl szenved, ami intõ jel. Orvosai szerint Donnának meg kellene elégednie azzal, hogy a legkövérebb szülõ nõ rekordját magáénak tudja.