2024.04.20. - Tivadar

Gombos Edina melle természetesen nagy

Gombos Edina melle természetesen nagy
Gombos Edina melle valóban megnõtt, de nem olyan hirtelen és nem annyira, mint mindenki gondolja: 10 év alatt nõtt két számot az ikrek, és a mélyen dekoltált nyári felsõknek köszönhetõ, hogy ez a növekedés most mindenkinek feltûnt.

„Azt látod viszont egy újságban, hogy a te melleddel foglalkoznak, nekem ez ciki. Betettek egy 10 évvel korábbi fotót, hogy ilyen volt és ilyen lett. Bárkirõl tennének be ilyen képet, látná a különbséget a fotókon” – mondta Gombos az Aktívnak.
„Hiába mondom, hogy természetes a mellem, hogy anyám is ilyen alkat, hogy szültem egy gyönyörû gyereket, akit 10 hónapig szoptattam, úgyis az lesz, hogy jól van, csak magyarázkodik” – folytatta a mûsorvezetõ, aki egyébként boldog adottságaival, és a mellei körüli felhajtást igyekszik arra használni, hogy felhívja a figyelmet a mellrák megelõzésének fontosságára.

A jó ügy érdekében rögtön el is ment rákszûrésre, és mammográfiai eredményét is megmutatta az Aktív nézõinek: a felvételbõl nem csak az derül ki, hogy Gombos egészséges, hanem az is, hogy tényleg nincs mellimplantátuma.