2024.04.19. - Emma

Gerincsérvet okozott a forgatáskor használt ruha

Szó szerint derékba tört a karrierje annak a modellnek, aki a Men In Black III forgatásán szenvedett súlyos gerincsérüléseket. A hölgy egy földönkívüli idegent alakított, és fájdalmai ellenére sem vehette le a súlyos fémjelmezt, amibe bújtatták.
Danika Gerner a „Glamoura" bolygó küldöttjét alakította. Egy fémlemezbõl készült kosztümöt viselt, amely csaknem 15 kilót nyomott, miközben 15 centis tûsarkakon egyensúlyozott.

Több mint egy hétig forgatott Will Smith-szel és Tommy Lee Jones-szal New Yorkban. Minden nap 12 órán át kellett viselnie a kosztümöt, mivel minden jelenet hátterében feltûnt. A stábtagoknak súlyos hátfájdalmakról panaszkodott, de nem vették komolyan. Még azt sem engedték meg neki, hogy a felvételek szünetében levegye a sajátos páncélt.

A forgatás után állítólag olyan rossz állapotba került a gerince, hogy semmilyen más munkát nem tudott elvállalni. Az õt alkalmazó modellügynökség egy hónapra rá lehúzta a nevét a listákról, és egy e-mailben elbocsátották.

Mivel a csontkovács és a masszázs sem segített, Gerner végül orvoshoz fordult. Mint kiderült, a fémruha egy jókora gerincsérvet okozott, amely nyomta a gerincvelõt. Meg kellett mûteni, amelynek során az egyik csigolya csontját részben eltávolították.

A modell most fájdalomdíjat követel a mozi alkotóitól. Beperelte a filmstúdiót, az összeget azonban nem hozták nyilvánosságra.