2024.03.29. - Auguszta

Megismételték az esküvõt a rosszul sikerült képek miatt

Bár az esküvõi albumba nem a valódi házasságkötéskor készült képek kerültek, viszont legalább szépek.
A frissházas Anneka és Thomas kiborultak, amikor kézhez kapták az esküvõi fotóikat: csupa elmosódott, rosszul megkomponált kép készült, melyek között gyakorlatilag egyetlen használható kocka sem volt.

A pár joggal háborodott fel a dolgon, hiszen nem keveset, konkrétan 750 fontot - azaz közel 270 000 forintot - fizettek a fotózásért. Az egy dolog, hogy panaszt tettek a cégnél és visszakövetelték a teljes vételárat. Végül csak a felét kapták vissza, de ami igazán bántotta õket, hogy nem maradt szép emlék az esküvõrõl és a fogadásról.

Miután történetüket megírta egy brit lap, jelentkezett egy fotós, aki felajánlotta a párnak, hogy teljesen ingyen és bérmentve készít róluk egy másik sorozatot, ehhez persze újra kell játszaniuk az esküvõt.

A pár belement a dologba, újra lefoglalták a tavalyi esküvõ helyszíneit, meghívták a családot és a barátokat, megcsináltatták a tavalyi torta tökéletes mását és persze elõkerült az esküvõi öltözék is. Sem a helyszínek, sem pedig a sminkes, a fodrász és a cukrászat nem kért pénzt az ismétlésért.

Az újrajátszásra néhány napja került sor és ezúttal kifogástalan fotók készültek. „Csodálatos volt az egész, imádtam, hogy újra felvehetem az esküvõi ruhámat. Olyan volt, mintha újra férjhez mentem volna - áradozott a feleség egy brit lapnak. - Különleges érzés volt újból eljárni az elsõ táncunkat."