2024.03.29. - Auguszta

Férjére bízza gyermekeit Bagosi Alexa

Bagosi Alexa az utóbbi napokban leginkább bírálatot kapott azért, amiért egy idõre férjére bízta gyermekeit. Az énekesnõ tagadja, hogy lemondott csemetéirõl.
Teljesen kiakadt az õt ért vádakon Bagosi Alexa. Az X-Faktor énekesnõjét egy nehéz döntése miatt bírálták az utóbbi idõben. A fiatal édesanya ugyanis karrierje - és a nagyobb pénzkereseti lehetõség érdekében - férjére bízza gyermekeit a hét nagy részében.

Alexa állítja, nem volt könnyû kimondani, hogy így jobb lesz mindenkinek. „Azon voltam, hogy a gyerekek is tudjanak velem lenni, ne sérüljenek annyira…de sajnos nem mûködik úgy, ahogy akartuk. A családom nem tud segíteni, a férjem viszont ott tud lenni mellettük” – ismerte el Alexa, aki cáfolja, hogy ezzel a döntésével hátat fordított volna a gyerekeinek. A hétfõ és kedd ugyanis kizárólag csemétéié, akkor csak velük foglalkozik az egyre elfoglaltabb énekesnõ.

„Pontosan értük és miattuk teszem ezt. Szeretnék mindent megadni nekik. Csak így tudok segíteni és megkeresni azt a pénzt, amivel ezt biztosítani tudom” – mondta az X-Faktor felfedezettje, aki egy évet adott annak, hogy életüket ebben a felosztásban éljék. Ha énekesi pályája ugyanis nem indul be ez idõszak alatt, inkább feladja álmait, s más megélhetési forrás után néz.