2024.03.29. - Auguszta

Kristen Stewart bevallotta, valóban megcsalta párját

Kristen Stewart bevallotta, valóban megcsalta rendezõjével Robert Pattinsont. A színésznõ nyilvánosan is elnézést kért a történtek miatt.
Egy valódi álompár története mocskolódott be, és ismét sokakban összetörhetett a remény, miszerint vannak példamutató párok a sztárvilágban, akiknek a szerelme az utolsó leheletükig tiszta marad. Kristen Stewart bevallotta: megcsalta szerelmét és Alkonyatbeli partnerét Robert Pattinsont.

Kristen Stewart utolsó filmjének, a Hófehér és a vadásznak forgatásán akadt össze a mû 41 éves rendezõjével, Rupert Sanders-el, aki családi státuszát tekintve férj, valamint kétgyerekes példamutató családapa.

Valószínûleg soha nem derült volna fény az erkölcstelen viszonyra, ha nincsenek lesifotósok, akik közzétettek a két hûtlen fél közti, fizikai érintkezést bizonyító fényképeket.

„Egy pillanatnyi elérzékenyüléssel bemocskoltam, azt ami a legfontosabb az életemben, az embert, akit a legjobban szeretek, és tisztelek - Robertet. Szeretlek, szeretlek, és kérlek bocsáss meg" - nyilatkozta Kristen Stewart.

„Borzalmasan érzem magamat, attól a fájdalomtól, amit a szeretteimnek okoztam. A családom az egyetlen dolog, ami a világon számít nekem, és imádkozom azért, hogy együtt túl tudjunk lendülni ezen a nehéz idõszakon" - mondta Rupert Sanders.