2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Szabó Zsófi nem akar többet Berki Krisztiánról beszélni

Bár nincs férfi az életében, egyáltalán nem szomorkodik Szabó Zsófi. A szép színésznõnek abból azonban elege van, hogy még mindig együtt emlegetik Berki Krisztiánnal.
Szabó Zsófi nem unatkozik a nyáron, már kétszer körbetekerte a Balatont és még tervez is hasonló programot. A Jóban Rosszban színésznõjének mindig fontos volt a sport, régebben a lovaglás, most a futás és biciklizés a szerelme.

Elmondta, volt idõszaka az életének, amikor ez nem így volt, forgatás utáni mozgáshiányát a bulizással csillapította. A TV2 sorozatának Betty Tanakisa szívesen beszélt szexi fotózásról is, ám Berki Krisztián neve hallatán elnémult. Zsófi elmondta, nagyon elege van már, hogy mindenki Berki Krisztiánról kérdezi, holott nem a sportoló volt az egyedüli férfi az életében.

"Unom, hogy Krisztián folyton itt van az éterben általam" - jelentette ki. "Bárkirõl kérdezhettek, csak róla ne" - tette hozzá. Zsófi azt is elárulta, hogy nem vadászik pasira az éjszakában, de egy sportolót el tudna képzelni maga mellett.