2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Szakított kedvesével George Clooney

Szakított barátnõjével Hollywood ügyeletes agglegénye, George Clooney. A bennfentesek szerint a színész ismét az elkötelezõdéstõl ijedt meg.
Az 51 éves szívtipró az utóbbi egy évben úgy tûnt, megtalálta a boldogságot fiatal kedvese, Stacy Keibler oldalán. A szõke hölgy korábban birkózóként kereste a kenyerét, de az utóbbi idõben mint Clooney kedvese szerepelt a lapokban.
Kapcsolatuk komolyságát jelzi, hogy a pár az egész nyarat együtt töltötte a színész itáliai otthonában, a Como-i tó mellett. Múlt hónapban még a szüleiket is repülõre ültették, hogy találkozzanak egymással.

A váratlan szakítás hírét maga Keibler erõsítette meg barátainak. Várhatóan hivatalos közleményt is kiadnak, amelyben kitérnek majd arra: a pár barátságban vált el egymástól.

Mint azt Stacy egyik barátja elárulta, a színész nem akart megállapodni, és megijedt az elkötelezõdés gondolatától. „Stacy azt mondta, George újra egyedül akar lenni, és esze ágában sincs megházasodni. A szülõkkel való találkozás hatalmas áttörés volt, de az utóbbi hetekben George teljesen eltávolodott tõle." – fogalmazott a barát.

A hollywoodi sármõr karrierje kezdetén, 1989-ben egyszer már megházasodott, de 4 év után elváltak Talia Balsam színésznõvel. Clooney azóta számtalan színésznõvel és modellel találkozgatott. Hódításai közé tartozik például Kelly Preston, John Travolta jelenlegi felesége, Lisa Snowdon brit modell, illetve Elisabetta Canalis olasz mûsorvezetõ.