2024.04.25. - Márk

90 centivel alacsonyabb férfit szeret a húszéves lány

A húsz éves Ameena Ahmed Shaikh és a harminckét esztendõs Arif Ibrahim Tambe nem a világ legszebb párja, de szívbõl szeretik egymást. A fiatal asszony elsõ látásra beleszeretett az apró férfiba, aki elõször észre sem vette õt.
Arif csupán hatvan centiméteres, de a vonzereje annál nagyobb. A kis termetû eladó azonnal meghódította Ameena szívét. A szerelmesek pár nappal ezelõtt házasodtak össze.

– Négy hónappal ezelõtt besétáltam Arif boltjába, és amikor megláttam õt egybõl megmozdult bennem valami. Szerelem volt elsõ látásra, legalábbis a részemrõl. Õ nem is törõdött velem, mert nagyon elfoglalt volt, késõbb a sógorom említette, hogy ismeri Arifot. Akkor megfogadtam, hogy õ lesz a férjem – vallotta be Ameena.

A lány sógora aztán be is mutatta õket egymásnak. Arif és Ameena ma már férj és feleség. – A családom az utolsó pillanatig ellenezte a házasságunkat, mert õ idõsebb is nálam, és hát elég alacsony is, de én mondtam nekik, hogy megszököm vele, ha nem engedeik, hogy egybekeljünk – tette hozzá az ifjú ara.