2024.04.25. - Márk

Jennifer Lawrence nem képes tovább Los Angelesben élni

Jennifer Lawrence alig fél éve robbant be a köztudatba, hála az Éhezõk viadal címû filmnek, amiben fõszerepet kapott. A színésznõnek azonban máris elege lett a hírnévbõl és fõként a vele járó kellemetlenségekbõl.
A 22 éves sztár a Kentucky-beli Louisville-ben született és nõtt fel. Színészi karrierje beindítása végett azonban Los Angelesbe költözött és azóta a hollywoodi csillagok mindennapjait éli.

Mostanra viszont megunta, hogy minden egyes nap a paparazzik kamerája elõl kell menekülnie. Ezért úgy döntött, hogy kiköltözik az amerikai álomgyár központjából. Még azt is fontolóra vette, hogy Európa felé veszi az irányt.

Jennifer nyilatkozott bosszantó helyzetérõl és jövõbeni terveirõl: "Sajnálatos módon nem tudok tovább Los Angelesben élni. Nem értem, hogy a többi színész hogy képes rá. Itt nincs életed. Mindenhová követnek. Teljesen más, mint bárhol máshol a világon. Nem akarok L.A.-ben maradni...mert ez nagyon messze áll a normálistól. A filmeket viszont még mindg imádom és szeretni fogom õket Kentucky-ból, Prágából vagy máshonnan."