2024.04.25. - Márk

Beyoncé imádja az anyaság minden pillanatát

A világsztár januárban adott életet elsõ gyermekének, a kicsi Blue Ivy-nak és azóta igyekszik minden percet családjával tölteni. Beyoncé elárulta, hogy az anyaság minden pillanatát élvezi.
A 31 éves énekesnõ Anderson Cooper mûsorában beszélt családi életérõl és az anyaság örömeirõl: "Imádok pelust cserélni. Imádom. Imádom minden egyes pillanatát, annyira gyönyörû. Szeretem az egészet." - vallotta be a Grammy-díjas elõadó.

Az is kiderült, hogy a 43 éves apuka, Jay-Z is rész vállal a pici gondozásból és remekül csinálja: "Igazából õ nagyon ügyes. Minketten szoktunk pelenkázni." - magyarázta Beyoncé.

A Destiny's Child egykori tagja arról is beszámolt, hogy 8 hónapos gyermeke hogyan viszonyul munkájához: "Számára csak egy anyuka vagyok, ma volt az elsõ alkalom, hogy látott engem fellépés közben és nagyon össze volt zavarodva." - ismerte el az énekesõ, aki szülése óta csak nagyon kevés szereplést vállal.

Ez persze nem azt jelenti, hogy a kis Blue most hallotta elõször aranytorkú édesanyját, hiszen a sztár sokszor énekel neki altatódalokat.