2024.04.19. - Emma

Állva tapsolták Selena Gomez legújabb filmjét a filmfesztiválon

A 20 éves színésznõ legújabb filmje, a Spring Breakers bemutatója alkalmából vett részt a rangos olaszországi eseményen. Az alkotás hatalmas sikert aratott, hiszen a közönség állva tapsolt.
Az egykori Disney sztár filmbéli barátnõivel, Vanessa Hudgens-szel és Ashley Bensonnal vonult végig a vörös szõnyegen. A Harmony Korine rendezte vígjáték, egy csapat fõiskolás lányról szól, akik kirabolnak egy éttermet, hogy pénzt szerezzenek floridai kiruccanásukhoz.

Gomez kisasszony, aki az egyik vad egyetemista lányt alakítja elárulta, hogy elöntötték az érzelmek, amikor a velencei közönség hatalmas tapsviharral fogadta a filmet. Élményeirõl még rajongóinak is beszámolt az egyik közösségi oldalon:

"A ma este volt az egyik legfantasztikusabb este az életem során. A filmünket állva tapsolták meg a Velencei Filmfesztiválon! Nem tudtam abbahagyni a sírást. Részese lenni egy ilyen nagyszerû projektnek egy áldás. Igazán szerencsés vagyok. Még mindig sokk hatás alatt állok! Remélem srácok élvezni fogjátok a Harmony által készített filmet. Õ tényleg elképesztõ. Megjegyzés: ez a film nem a fiatal rajongóimnak készült, ugyanis korhatáros. Csak szerettem volna megosztani mindenkivel ezt az éjszakát. Szeretlek titeket!" - írta Selena.