2024.04.18. - Andrea, Ilma

Colin Farell a nagy Õ-re vár

Az ír születésû színész nagy nõcsábász hírében áll. Túl van már jó néhány kapcsolaton, de úgy tûnik végre megkomolyodott. Bevallotta, hogy a nagy Õ-re vár.
Az egyedülálló Farrell egy interjúban szerelmi életérõl mesélt és azt is elárulta, hogy mik azok a tulajdonságok egy nõben, amelyek a legfontosabbak számára.

"Azt kell, hogy mondjam, ahogy egyre idõsebb és nyugodtabb leszek, a kedvesség az a tulajdonság egy nõben, ami egyre inkább vonzó számomra. A kalandvágy és a humorérzék is fontos, de a kedvesség és a figyelmesség a legvonzóbb dolog, amit találhatok bárkiben is. Már megtapasztaltam a romantikus szerelmet és remélem újra meg fogom. Ha valaki eljön holnap, készen fogok állni rá. Amíg ez meg nem történik, addig is elégedett vagyok a dolgaimmal. Már most is rengeteg szeretetet kapok a fiaimtól és a barátaimtól, akiket nagyra értékelek."

Colinnak egyébként két gyermeke is van. A 8 éves James, akinek Kim Bordenave az édesanyja, valamint a 4 éves Henry, akit Alicja Bachleda-Curus hozott a világra, ám születése után egy évve szülei különváltak.