2024.03.29. - Auguszta

Esküvõhöz köti a békülést Robert Pattinson

Robert Pattinson csak azzal a feltétellel bocsátja meg hûtlenségét barátnõjének, ha Kristen Stewart hozzámegy feleségül.
Az Alkonyat álompárja idén nyáron szakított, miután kiderült, hogy Kristen Stewart megcsalta Robert Pattinsont, méghozzá egy kétgyermekes apával. Rupert Sanders rendezõvel a Hófehér és a vadász tavalyi forgatásán mélyítette el túlságosan a munkakapcsolatot a színésznõ.

A tinilányok kedvence el is költözött közös otthonukból, azonban rövid idõn belül úgy döntött, hogy adnia kell még egy esélyt hûtlen szerelmének.

A hírek szerint a békülést feltételhez köti a meggyötört szívtipró, méghozzá elég szigorúhoz: „Rob azt mondta Kristennek, hogy csak akkor tud neki megbocsátani, ha valóban elkötelezi magát” – árulta el egy közeli barát. Az ultimátum tehát egyszerû: vagy esküvõ, vagy vége.

A történet több eleme amúgy kísértetiesen emlékeztet az Alkonyat forgatókönyvére. A valóságban viszont a 22 éves színésznõ nem sürgetné annyira a házasságot, ugyanakkor szinte bármit megtenne, hogy visszakapja 26 éves szerelmét. Jelenleg a pár valahol Los Angelesben bujkálva próbál dûlõre jutni.

A hatalmas nyilvánosság elõtt zajló „se veled, se nélküled” dráma egyébként többekben felkeltette a gyanút, hogy csak egy ügyesen felépített médiahackrõl van szó.