2024.04.20. - Tivadar

Külön utakon folytatja Scarlett Johansson és Nate Naylor

Botrányos körülmények között szakított Scarlett Johansson – Kilenc hónap után véget ért a színésznõ és Nate Naylor románca.
Már egy hónapja benne volt a levegõben, hogy Scarlett Johansson és Nate Naylor nem fognak egymás mellett megöregedni, de csak most vált hivatalossá, hogy a páros szakított. Nate már ki is költözött a szexi színésznõ manhattani luxuslakásából, és újból a régi házában él. Az ismerõseik szerint a kilenc hónapos románcnak nem éppen békés körülmények között lett vége.

ScarJo ugyanis szeptember elején megint összeszûrte a levet Jared Letóval, akivel korábban kétszer is egy párt alkotott. Azóta ugyan nem lehetett õket együtt látni, és a róluk készült közös képek után tagadták is, hogy ismét egymásra találtak, de mégis nagy az esély a szerelmük újjáéledésére.

A hírek szerint az sem elképzelhetetlen, hogy Johansson csak ráunt Naylorra, ugyanis a Ryan Reynoldstól való válása óta elég sûrûn cserélgeti a pasikat. Többek közt Justin Timberlake, Sean Penn és Kieran Culkin is a trófeagyûjteményét gazdagítja, amióta tönkrement a házassága.