2024.04.20. - Tivadar

Színészeket zavaró szokást vett fel Ben Affleck

A színészbõl lett rendezõ a színészei számára rendkívül zavaró szokást vett fel, amit már meg is tiltottak neki.
Ben Affleck az utóbbi idõben többször is átállt a kamera túlsó oldalára. A híresség több filmet is készített már, de felvett egy szokást, aminek a használatát máris megtiltották a színészei, mert nagyon zavarja õket.

A híresség a jelenetek közben magában mormolja az összes szöveget, amit a szereplõknek el kell mondaniuk a kamera elõtt. Blake Lively és Jeremy Renner, a Tolvajok városa sztárjai például egyenesen megtiltották neki, hogy ezt csinálja, mert nagyon zavarta õket.

Affleck elmondta – „Nagyon szerencsétlen szokás, de elõfordul, hogy én is motyogom a szöveget, amit a színészeknek kell mondaniuk. Elõször a Tolvajok városa alatt kezdtem el. Jeremy Renner az egyik jelenete közben odajött és megkérdezte, hogy beszélhetnénk-e egy percet. És szólt, hogy mondom a szövegét. Azonnal mondtam, hogy ok, abbahagyom. Aztán Blake is mondta, hogy nála is csináltam… Ez egy probléma, de már dolgozom rajta.”

A színész-rendezõ legújabb filmje, Az Argo-akció sztárja, Bryan Cranston is találkozott ezzel a szokással és elismerte, hogy nagyon zavaró. A színész közölte – „Azt egyik jelenetben, a vége felé láttam, hogy motyogja a szövegem. Szóltam neki, hogy már megint csinálja. Annyira beleéli magát, hogy formálja a szavakat õ is.”