2024.04.17. - Rudolf

Lemondana vallásáról Tom Cruise, hogy visszaszerezze feleségét

Úgy tûnik, hogy Tom Cruise még hõn szeretett vallásáról is lemondana, hogy visszaszerezze volt feleségét, Katie Holmes-ot. A színész állítólag elvágta a szálakat a szcientológiával.
Az amerikai sztár, akinek hatéves házassága a 33 éves Katie-vel augusztusban ért véget, a hírek szerint húsz év után felülvizsgálja kapcsolatát a szcientológia egyházzal, mivel Cruise kudarcnak érzi legutóbbi szakítását.

Most, hogy elveszítette a legdrágább dolgot az életében, Tom úgy látja, hogy az egyházi tanok - bár vászonbeli sikereit nem érintik - már két házasságát is tönkretették.

Szörnyû és kegyetlen ébredés volt Tom számára, amikor Katie átnyújtotta neki a válási papírokat. Mindig is legyõzhetetlennek és érinthetetlennek tartotta magát. Kudarcnak élte meg, amikor elveszítette Katie-t.

A színész úgy döntött, kissé távolabb tartja magát a vallástól, bennfentesek szerint már hónapok óta nem is vett részt a vasárnapi istentiszteleteken.

Elvesztette Nicole-t, most pedig Katie-t és Surit. Mindig is a szcientológia tanai szerint élt, de most felismerte, hogy azok nem mûködnek a házasságban.

Cruise nem akar többé a vallás önkéntes, élõ poszterfiúja lenni. Hátrébb fog lépni egy párat. Elmegy az éves alapítványi gyûjtésre és átadókra, de ennyi. A külvilág felé pedig nem fogja reklámozni az egyházat. Ismerõsök szerint ha Tom valóban elvágja a szoros köteléket, Katie átgondolja a kapcsolatukat.