2024.04.25. - Márk

Nem lehettek ott az esküvõn Justin Timberlake nagyszülei

Justin Timberlake boldogságát csak egy dolog árnyékolhatta be élete nagy napján, mégpedig az, hogy a káprázatos-pompázatos Nápoly melletti esküvõn sajnos nem lehettek ott a nagyszülei, hiszen az énekes nagypapája nagyon beteg. Mivel a mamának ápolnia kellett, így õ sem lehetett ott a lagzin.
„Nem tudtam ott lenni az esküvõn. Justinnak megszakadt a szíve, de nem hagyhattam ott a férjemet, Billt, aki kórházban fekszik. Justin azt mondta: készít nekem egy albumot, és küld nekünk tortát. Az esküvõ napján telefonon beszéltünk, gratuláltam nekik, és mondtam, hogy szeretnék egy gyönyörû dédunokát. - mesélte Justin Timberlake nagymamája.

Ha a fiatalok nem Európában akartak volna megesküdni, akkor a nagyszülõk is ott lehettek volna eme jeles eseményen, de természetesen megértették, hogy a pár azért repült ilyen messze otthonuktól, hogy nagyobb nyugalmuk legyen. Justin végül betartotta a szavát és több mint ötezer mérföldet utaztatta a tortáját, hogy szeretett nagyszülei is megkóstolhassák az esküvõi süteményt.

Timberlake és Jessica Biel egy hete kötötték össze az életüket és már nagy erõkkel dolgoznak a babaprojekten is. Hogy a sztárpár hova megy nászútra egyelõre még kérdéses, bár feltételezzük, hogy ezt is a legnagyobb titokban intézik majd.