2024.04.18. - Andrea, Ilma

A Rolling Stones gitárosa megtalálta élete szerelmét, aki 31 évvel fiatalabb nálla

A Rolling Stones gitárosa, Ronnie Wood ismételten megtalálta élete szerelmét, ezért oltár elé vezeti a nála harmincegy évvel fiatalabb barátnõjét.
A drogokról már bõ egy éve lemondott Ronnie Wood, viszont van ami nem változik vele kapcsolatban. Még mindig nagyon könnyen esik szerelembe. A múlt héten alig félévnyi együttlét után megkérte barátnõje, Sally Humphries kezét. A Rolling Stones koros gitárosánál harmincegy évvel ifjabb producer pedig azonnal igent mondott, mert õ is fülig szerelmes.

Ronnie és Sally már jó ideje ismerik egymást, de a rocklegenda soha nem tett ajánlatot jelenlegi párjának, hiába tetszett neki, a nõ ugyanis mindig kapcsolatban élt. Ám amikor tavaly, Wood önálló koncertjén együtt dolgoztak, és Humphries éppen szerelmi válságban volt, a gitáros megérezte a lehetõséget. Az udvarlása pedig bejött, bár csak idén tavasszal lettek egy pár. Azóta viszont óriási a szenvedély kettejük között. Sallyt a rocker gyerekei is elfogadták, és mind a négyen tökéletes feleségnek tartják apjuk számára.

A hatvanöt éves zenei ikonnak ez lesz a harmadik házassága. Elõször Krissy Findlay-t, majd Jo Woodot vezette oltár elé. Viszont a második - több mint 50 millió fontos - válása után már három, hozzá képest feltûnõen fiatal lány ujjára is gyûrût akart húzni. Ám józanabb pillanataiban meggondolta magát, és megszabadult az egyébként nem túl erõs érzelmeken alapuló kapcsolataitól.