2024.04.25. - Márk

Kiderült merre járt nászúton a sztárpár

Jessica Biel és Justin Timberlake alig pár hete házasodott össze, a nászút helyszíne azonban –hasonlatosan az esküvõéhez – egészen eddig titokban maradt. A pár kilenc napot töltött Tanzániában, és rengeteg mindent kipróbáltak, bár feltételezzük azért jutott idejük dolgozni a babaprojekten is.

A két sztár magánrepülõgéppel utazott a távoli kontinensre, ahol október 21-30-ig töltötték jól megérdemelt nászútjukat. Az újdonsült házaspár az aktív pihenés mellett döntött, nem is aprózták el a dolgot, csodálatos luxushotelekben szálltak meg, részt vettek egy szafarin a Serengeti Nemzeti Parkban, és hõlégballonnal emelkedtek a magasba, hogy onnan fedezzék fel a környék káprázatos élõvilágát.

Biel ugyan járt már egyszer a fekete kontinensen, és akkor a Kilimandzsárót is meghódította, azért most is nagyon jól érezte magát. Justinnak pedig annyira megtetszett az ország, hogy a fejébe vette, követni fogja felesége példáját, és a közeljövõben vissza fog térni, hogy megmutathassa, bizony õ is képes megmászni a hegyet – és közben szeretné felhívni a figyelmet a fejlõdõ országokat egyre jobban sújtó ivóvíz hiányra is.

A sztárpár mézes hetei azonban ezzel még korántsem értek véget, hiszen tovább indultak egy másik valószínûleg hasonlóan csodálatos helyszínre, mely úti cél - a fiatalok jó szokásához híven - szintén titkos.