2024.03.29. - Auguszta

Már most viharos a friss házasok élete

A „Gossip Girl”-bõl ismert Blake Lively és a szexi színész, Ryan Reynolds még csupán szeptemberben mondták ki a boldogító igent, de már most úgy tûnik, hogy nem alakul valami jól a házasságuk.
A pár egy dél-karolinai birtokon tartotta a ceremóniát, ahol nagyon romantikus keretek közt fogadtak egymásnak örök hûséget. A legújabb információk szerint, az ifjú házaspárnál azonban már most krízishelyzet áll fenn, ugyanis Ryanre rátört a féltékenység.

Ennek a Gossip Girl sikersorozatból ismert Penn Badgley az oka, akivel még mindig elég szoros a viszonya a szõke szépségnek. Köztudott, hogy Blake és Penn nem csupán a sorozatban alkottak egy párt, hanem a való életben is, így még talán érthetõ is, hogy Ryan kevésbé örül ennek a szoros barátságnak, sõt mi több, féltékenységi rohamai vannak.

„Blake-nek és Ryannek egy elég komoly veszekedése volt, mivel Blake túl közeli barátja Penn-nek. Ryan azt mondta Blake-nek, hogy õ megszakított minden kapcsolatot volt nejével, Scarlett Johanssonnal, és ugyanezt várja el tõle is.” – nyilatkozta egy közeli barát.

A 25 éves színésznõ azonban nem igazán érti Ryan felháborodását: „Blake teljesen másképp látja a dolgot. Barátként még mindig nagyon fontos számára Penn, így nem fog engedni Ryannek.” - árulta el a bennfentes.