2024.04.20. - Tivadar

Demi Moore újra fiatalabb férfira csapott le

Az ötvenedik életévébe belépett Demi Moore-t egy fele olyan idõs mûkereskedõ próbálja talpra állítani a tönkrement házasságát követõen.
Több mint egy év telt el azóta, hogy Demi Moore kitette a hûtlen Ashton Kutcher szûrét, de még mindig komoly lelki gondokkal küzd a kapcsolatuk miatt. Most azonban talált magának egy lovagot, aki mellett összeszedheti magát. Az úriember, Vito Schnabel huszonhat éves, jóképû, milliomos mûkereskedõ, apja pedig a világhírû festõ, Julian.

A páros Naomi Campbell milliárdos lovagja, Vlagyimir Doronin születésnapi buliján találkozott elõször a hónap elején. A szikra azonnal megvolt köztük, egész este összesimulva táncoltak, és hevesen ismerkedtek egymás testével. Azóta egyre több idõt töltenek együtt, és kezd komollyá válni a kapcsolatuk.

Demi és Vito a nagy korkülönbség ellenére is tökéletesen összeillenek. A színésznõtõl Ashton, és az õt követõ Martin Henderson is jóval ifjabb volt, Schnabel skalpjai között pedig a negyvenkilenc éves Elle Macpherson és a harmincöt éves Liv Tyler is szerepel.