2024.03.29. - Auguszta

Összeköltözést tervez Katy Perry és John Mayer

Nehéz dolga van annak, aki megpróbálja átlátni Katy Perry viharos kapcsolatát aktuális párjával, John Mayerrel. A legutóbbi hírek szerint a két sztár megint együtt van, sõt, mostanra olyannyira komolyra fordult köztük a dolog, hogy már az összeköltözést tervezik.
Katy Perry még októberben szakított párjával, akkor mindenki számára úgy tûnt, döntése végleges. Ezt támasztotta alá az is, hogy pár hete meglehetõsen félreérthetõ helyzetben látták az amerikai Voice mesterével, Adam Levine-nal. Most viszont úgy tûnik, egykori szerelmével minden a legnagyobb rendben van, ugyanis közös lakás vásárlását tervezik.

"Los Angelesben keresnek közös lakást, de nehezíti a dolgaikat, hogy már most sokan meg akarják buktatni a kapcsolatukat" - mondta egy tûz közeli névtelen forrás, aki azért meg is nyugtatott mindenkit, hogy a tini regényes drámák csak még közelebb hozzák egymáshoz a párt.

"Mindennap beszélnek, amikor csak tudnak, együtt vannak, sütögetnek, filmeket néznek vagy zenélnek. Ez egy nagy utazás számukra, de szeretnék zárt ajtók mögött tartani" - szivárogtatta ki a nagy híreket.

Az õsszel egyébként pont azért szakítottak, mert Katy már nagyon nehezen viselte, hogy Mayer nem képes elkötelezõdni. Úgy tûnik a zenész ráébredt arra, hogy jobban teszi, ha Katy kedvében jár, és egy ilyen nagy döntéssel bizonyítja szerelmének, hogy õ már bizony felelõsségteljes nagyfiú.