2024.03.29. - Auguszta

Leendõ férje segít kiválasztani az esküvõi ruhát Jennifer Anistonnak

Jennifer Aniston olyan dolgot tett, amit a menyasszonyok egyáltalán nem szoktak. A híresség saját võlegényét tette meg divattanácsadójának, a hírek szerint õt kérte meg, hogy segítsen megtervezni az esküvõi ruháját.
A Jóbarátok sztárja és kedvese, Justin Theroux augusztusban jegyezték el egymást. A szépséges menyasszonyt a híres olasz divatház, Valentino fogja felöltöztetni, amivel kapcsolatban már el is kezdõdtek az egyeztetések. A színésznõ már a tervezésbe is beleszólhat, de õ a párját is bevonta, pedig ez egyáltalán nem gyakori dolog.

„Jen mindig egyeztet Justin-nal a ruháiról, akkor is ha valami kényelmesrõl van szó és akkor is, ha vörös szõnyeges eseményrõl van szó. Nagyon ad Justin véleményére, sokszor említi, hogy õ az egyetlen, aki brutálisan õszinte vele.

Találkoztak a Valentino kreatív vezetõivel, Maria Grazia Chiuri-val és Pier Paolo Piccioli-val, hogy megbeszéljék a ruhát és Justin sokat segített benne, hogy képesek legyenek azt megvalósítani, ami Jen fejében volt.” – tudatta a 43 éves hölgy egyik ismerõse.

Aniston-t jó elõre figyelmeztették, hogy nagyon rosszat jelent, ha egy võlegény látja a menyasszonyi ruhát az esküvõ elõtt. A szépség azzal rázta le magáról az efféle babonákat, hogy az elsõ házassága Brad Pitt-tel, annak ellenére is véget ért, hogy a színész nem látta a ruhát.