2024.04.24. - György

Perre készül Szabó Zsófi

Facebook-oldalán fakadt ki Szabó Zsófi. A fiatal színésznõ ezúttal pert fontolgat.

Szabó Zsófinál betelt a pohár. A Jóban Rosszban színésznõje felháborodott, hogy az egyik lap valótlanságokat közölt róla a minap, nevezetesen, hogy elégedetlen önmagával, ezért feltöltette az ajkait. A szõke szépség Facebook-oldalán adott hangot felháborodásának.

„Csak dühöt érzek és szánalmat. Nem szitkozódom, nem köpködöm..." – kezdi mondandóját Zsófi, aki nem érti, miért írnak le róla olyat, ami nem igaz.

„Most mégcsak nem is feltételezték, hanem ki is jelentették, sõt mi több: meg sem kérdeztek, így perelni fogok...." – jelentette ki a színésznõ.

Zsófi arról is ír, hogy leginkább az szomorítja el, hogy annak ellenére megjelennek róla valótlanságokat állító írások, hogy jó ideje kerüli a botrányos helyzeteket, a harsányságot, igyekszik példamutató életet élni. A színésznõ azt is megemlíti, hogy a Jóban Rosszban adta élmény és rajongói szeretete az, ami miatt nem fordít hátat az ismertségnek.

Zsófi egyébként nemrégiben Kovács Patríciának mesélt a SuperMokka adásában. Elmondta, facebookos rajongói oldalát teljes egészében õ kezeli, és nagyon jó dolognak tartja, ugyanis az az a fórum, ahol meg tudja védeni magát a rosszindulatú pletykáktól.