2024.03.29. - Auguszta

Kristen Stewart állandóan új szerepet keres magának

Az Alkonyat sorozat sztárja annak ellenére is állandóan új szerepet keres magának, hogy leszerzõdött egy filmre.
Kristen Stewart, annak ellenére, hogy a hírek szerint leszerzõdött Ben Affleck mellé egy mozira, folyamatosan újabb és újabb szerepeket keres magának. A színészõ, azóta, hogy véget ért az Alkonyat sorozat, állandóan új munkát keres.

A mindössze 22 éves hölgy, aki az elmúlt hónapokban nem csak az Alkonyat sorozatot, de egy idõre a párkapcsolatát is szögre akasztotta, azonnal dolgozni akar. Az ifjú amerikairól augusztusban derült ki, hogy megcsalta kedvesét, Robert Pattinson-t a Hófehér és a vadász rendezõjével, Rupert Sanders-szel. A pár szakított, de nem sokkal késõbb kibékültek és az Alkonyat: Hajnalhasadás 2. rész reklámkörútján már a legnagyobb szerelemben tudtak megjelenni.

Stewart, vagy ahogy a bulvárhírekben emlegetik K-Stew, április környékén egy romantikus komédiában szerepel majd Ben Affleck oldalán, de abban is reménykedik, hogy addig egy másik szereppel tudja elütni az idõt. A sztár elmondta – „Ezt a pletykát meg tudom erõsíteni. A forgatás áprilisban kezdõdik. Nagyon szeretnék találni addig valami mikro-projectet, mert április azért még borzasztó messze van.”

A hölgy korábban arról is õszintén vallott, hogy mennyire szeretne azonnal újra dolgozni a vámpíros franchise után – „Nagyon elszánt vagyok egy új munkára, most azonnal. Viszketek, hogy végre dolgozhassak.”

Kristen párja, Robert a következõ egy évben sokkal elfoglaltabb lesz, öt produkcióra igazolt le, amik szoros egymásutánban forognak majd.