2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Féktelen piálása miatt dobta ki a pasija Demi Moore-t

Alig pár hét alatt sikerült elérnie Demi Moore-nak, hogy ne az élvezetet jelentse fiatal lovagja számára, hanem a terhet, amitõl meg kell szabadulni.
Demi Moore ismét belebukott egy párkapcsolatba, és ezért csakis magát okolhatja. Vito Schnabel ugyanis azért szakított vele, mert a színésznõ az egész hétvégét végigitta és bulizta, sõt rámászott többek közt Lenny Kravitzre is. Ezzel lovagja szerint egyértelmûen jelezte, hogy nem gondolja komolyan a kapcsolatukat. Ráadásul ha Demi nyilvánosan elveszíti a kontrollt, arról az egész világ értesül, vagyis rontja a huszonhat éves mûkereskedõ imázsát, amit kemény munkával felépített. Schnabel számára az üzlet a legfontosabb élete jelenlegi szakaszában, amivel összeegyeztethetetlen egy botrányos barátnõ.

Demi és Vito Naomi Campbell lovagjának születésnapján ismerkedtek meg, még novemberben. Eleinte próbálták titkolni a románcukat, de lebuktak, és onnantól kezdve a paparazzik szó szerint vadásztak a párosra. A fiatalember azonban ügyesen elkerülte, hogy sokat lássák Demi mellett, mert nem szeret a bulvárlapokban szerepelni.