2024.04.23. - Béla

Rögtönzött minikoncertet adott az ittas Kim Wilde

Rögtönzött minikoncertet adott az erõsen ittas Kim Wilde az egyik éjszakai londoni metrójárat utasainak.
Bár még mindig tudja mindenki, hogy ki is az a Kim Wilde, a csillaga fénye azért alaposan megkopott. A legutóbbi produkciója azonban ismét hatalmas sztárrá tette, legalábbis az interneten mindenképp. Az ötvenkét éves énekesnõ és bátyja a Magic rádióállomás karácsonyi partijáról hazamenet szórakoztatta egy spontán koncerttel a metrón lévõ utastársaikat.

Az évzáró bulin alaposan elázó Kim két legnagyobb slágerét, a Kids in America-t és a Rockin' Around the Christmas Tree-t adta elõ testvére gitárkísérete mellett, elég alternatív módon, aminek sok köze nem volt a magas színvonalhoz. A rögtönzött performanszt több utas is rögzítette, majd feltöltötték a YouTube-ra, ahonnan az egész világot bejárta a videó.

Többen természetesen kemény kritikákkal illették a nyolcvanas évek nagy díváját, amiért meglett nõ létére részegen égeti magát. Ám sokkal többen vannak azok, akik rendkívül szórakoztatónak találták a koncertet. Sõt maga az énekesnõ is remekül mulatott a felvételen, amikor visszanézte, és örül neki, hogy futótûzként járta be a bolygót.