2024.04.23. - Béla

Máris fõszerepet ajánlottak Csobot Adélnak

Nyáron kezdik el forgatni azt a filmet, amely Szikora Róbert életét dolgozza fel, a készítõk pedig az X-Faktor sztárjának, Csobot Adélnak szánják a nõi fõszerepet.
A producer, Neményi Ádám elmondása szerint, mikor meglátta Adélt, azonnal tudta, hogy erre a lányra van szüksége legújabb filmjéhez. Adélra nem akármilyen feladat vár, ha minden jól megy, az X-Faktor után rögtön egy filmfõszerepet is kaphat.

"Adéllal nem most kezdtünk el beszélgetni. Amikor elõször megláttam, úgy gondoltam, hogy képernyõre, színpadra és filmre termett. A következõ zenés filmben szeretném Adélt is látni mint fõszereplõ. Nyáron kezdjük el forgatni. Szikora Robi életérõl szól majd a film, ebben lesz õ a nõi fõszereplõ" - mondta el a producer.

Egyelõre azonban a feltételes mód talán jobban illik Neményi terveihez, a forgatókönyv fejlesztési célú pályázatot ugyanis elsõ körben elutasította a Filmalap. Bár a terveket Duna tv már támogatta pár évvel ezelõtt - akkor 60 milliót kapott elõre a producer - ennek nagy részét akkor nyilatkozata szerint a Gézengúzok sorozatába forgatta.