2024.04.19. - Emma

10 perc alatt énekelte fel a legújabb Bond dalt Adele

Paul Epworth producer elárulta, hogy Adele mindössze tíz perc alatt énekelte fel a legújabb James Bond film, a Skyfall betétdalát.
Epworth elmondta, hogy a többszörös díjnyertes énekesnõ azonnal megszerette a dalt, s a stúdióba érve már kívülrõl fújta a szöveget.

„Tíz perc alatt felénekelt mindent. Hihetetlen volt! Olyan gyorsan dolgozott, hogy az valami elképesztõ. … Adele tanult, felkészült énekesnõ. Nagyon sok ravaszságot és technikát ismer, amiket megfontoltan alkalmaz. Ezért olyan fenomenális. Mindent szigorú kontroll alatt tart.”

Ugyan Adele dala, a Skyfall még mindig döntögeti a slágerlistákat, az énekesnõ eleinte nem volt benne biztos, hogy õ a megfelelõ a feladatra.

„Az elején egy kicsit vonakodtam, amikor felkértek a dal miatt. A reflektorfény hirtelen rád irányul, amikor egy Bond filmhez készítesz számot. Nagy a nyomás. A forgatókönyv lenyûgözött, és Paulnak volt néhány nagyon jó ötlete, így nem sokat agyaltam, hanem belevágtam. A munka nagyon szórakoztató volt. Sosem csináltam még ehhez hasonlót, éppen ez tette izgalmassá a folyamatot. Amikor végül elkészült és felvettük, akkor voltam a legbüszkébb életemben.”