2024.03.29. - Auguszta

Túltette magát a váláson Tom Cruise

Minden jel arra mutat, hogy Tom Cruise végleg túltette magát Katie Holmestól történõ válásán, és mint ahogy ez általában lenni szokott, azonnal be is újított magának egy szõke bombázót.
A híres színész állítólag egyik kollégájának húgával, Jennifer Akermannal randizgat mostanában. Cruise a Mindörökké rock címû film forgatása kapcsán ismerte meg a szõkeséget, ahol együtt játszott a lány nõvérével, Malin Akermannal. Bár akkor még a kölcsönös szimpátián kívül nem látszott rajtuk semmi különös, mostanra egész szépen összemelegedtek.

Az 50 éves színészt legújabb, Jack Reacher címû filmjének bemutatója után egy zártkörû rendezvényen kapták lencsevégre a szõkeséggel, a vendégek elmondása szerint egész este Tom VIP asztalánál ültek és pezsgõztek, szinte le sem lehetett vakarni õket egymásról.

"Azóta vannak együtt, hogy Malin bemutatta õket egymásnak a Mindörökké rock forgatásának kezdetén. Nagyon bizalmasan beszélgettek, és látszott, hogy komfortosan érzik magukat egymás társaságában. Összeszokott párnak tûntek, ezt mindenki láthatta, aki ott volt a Rose klubban a premier utáni partin. Aztán egyszer csak mindketten eltûntek" - állítja egy szemtanú.

A buli után Tom New Yorkba, Jennifer pedig Londonba repült, így útjaik egyelõre szétváltak, állítólag azonban már most azt tervezik, hogy mikor találkozzanak legközelebb Amerikában.