2024.04.19. - Emma

Aggódik az 50. születésnapja miatt Brad Pitt

A Killing Them Softly sztárja a héten, pontosan kedden töltötte be 49. életévét, így már csak 362 nap kell, hogy elérje a bûvös ötvenest. Bár azt nem tudni, hol és kivel ünnepelte születésnapját, nagyon valószínû, hogy Angelina Jolie-val és hat gyermekével. A következõ születésnapja azonban a nagy 50 lesz, mellyel kapcsoltban kissé aggódik Pitt, ismerte be.
„Nagyon sokat gondolkodtam ezen, hiszen ennyi idõsen nagyon körültekintõvé válik az ember idõ terén. Apa lettem és ekkor már minden perc számít. Úgy érzem öregszem, a prioritásom is megváltozott, meg akarok gyõzõdni arról, hogy bölcsen töltöm-e az idõmet, hogy olyan cselekedeteket hajtok végre, melyek igazán fontosak a számomra. Azzal akarom tölteni az idõmet, mely a legfontosabb, a családom” – mondta Pitt.

A karácsonyt természetesen együtt fogja a tölteni a család, ebben biztos a Pitt-Jolie páros. Az újévet illetõen pedig bármi lehetséges - nyilatkozta a színész - hiszen nagy valószínûséggel most már tényleg egybekel Hollywood leghíresebb álompárja.