2024.04.19. - Emma

Sminkkészlete miatt szorult be a szemétledobóba egy nõ

Tûzoltókat kellett hívni egy nõhöz, akire hosszas várakozás után egy szomszédja talált rá: a lábaival kapálózott a szemétledobóban, egy szál pólóban.
Félmeztelenül, a lábaival kalimpálva találtak rá a szomszédok a kétségbeesett orosz nõre a társasház szemétledobójába szorulva, a tûzoltókat kellett hívniuk, hogy ki tudják onnan szabadítani. A 20 éves magnyitogorszki nõ azért ugrott fejest a ledobóba, mert véletlenül kidobta a vadonatúj sminkkészletét, de erre csak a dobás pillanatában jött rá. "Azt hittem, csak egy üres zsákot dobok ki, de amikor rádöbbentem, hogy a teljes sminkkészletem benne van, nem akartam elengedni" - magyarázta késõbb.

Szerencsétlenségére csak egy póló volt rajta, így nemcsak a bizarr helyzet miatt kellett szégyenkeznie, hanem azért is, amit a megmentésére érkezõ mentõk - és elõtte a szomszédok - láttak. "Szerencsétlenségére nem tudott kimászni és egészen addig nem is találtak rá, míg valaki épp arra nem járt a szemetet ledobni. Akkor látták meg, ahogy a félmeztelen alsóteste kikandikál".

A kiszabadításhoz a tûzoltóknak át kellett vágniuk az acél csúszdát, megmenekülésekor õ még mindig a sminktáskáját szorongatta.